Ulasan Pihak Ketiga Rastelli Direct – Adakah Peluang Perniagaan Yang Baik?

rastelli

Sekiranya anda membaca ulasan pihak ketiga mengenai Rastelli Direct, kemungkinan anda mencari maklumat mengenai syarikat itu dan anda mungkin juga berfikir untuk menjadi pengedar. Sebelum anda menyertai, saya ingin mendorong anda untuk membaca keseluruhan ulasan ini agar anda dilengkapi dengan lebih banyak maklumat untuk membuat keputusan yang berpendidikan mengenai syarikat dan peluang. Dalam tinjauan ringkas ini, saya akan merangkumi maklumat mengenai syarikat sebenar, produk mereka, peluang perniagaan mereka dan adakah peluang perniagaan itu bagus atau tidak.

Siapa Rastelli Langsung?

Pertama sekali DOWNLOAD EVO888 IOS , mari kita lampirkan beberapa maklumat mengenai syarikat itu sendiri. Rastelli Direct adalah bahagian pemasaran Rastelli Foods Group, sebuah syarikat makanan mewah yang telah melayani beberapa restoran bintang 5 terbaik di AS dan di seluruh dunia sejak tahun 1976. Rastelli Foods Group berpusat di Swedesboro, New Jersey dan dipimpin oleh pengasas dan Presiden, Ray Rastelli, yang misinya adalah untuk menyediakan produk dan perkhidmatan makanan berkualiti tinggi kepada pengguna akhir. Apa yang menarik untuk diperhatikan, dari perspektif perniagaan, adalah syarikat sebenarnya mengawal keseluruhan proses dari awal hingga akhir dengan produk daging mereka. Kawalan ini membolehkan mereka menjamin kualiti produk, dan inilah yang membolehkan mereka menyediakan produk berkualiti tinggi yang telah mereka terkenal. Sebagai tambahan produk mereka sendiri,

Apakah Rastelli Direct Market?

Sejauh produk mereka, Rastelli Direct memasarkan produk makanan berkualiti tinggi dan berkualiti tinggi yang telah mereka bekalkan ke beberapa restoran, hotel dan kasino yang paling berprestij selama ini. Sebilangan produk mewah ini termasuk stik, daging babi, daging sapi muda, ayam, domba dan makanan laut. Mereka memotong, mengemas dan menghantar produk mereka dari kemudahan pemprosesan mereka sendiri. Selain itu, ada pemeriksa FDA di lokasi di tempat mereka untuk memastikan bahawa hanya makanan berkualiti tinggi dan paling bersih yang akan dikirimkan kepada pelanggan. Mereka juga mempunyai koki terlatih profesional di tempat untuk kakitangan mereka untuk menjamin satu-satunya produk makanan berkualiti terbaik yang menjadi pengguna akhir.

Peluang Perniagaan Langsung Rastelli

Sekarang, mari kita tutup peluang perniagaan sebenar. Pelan pampasan Rastelli Direct menyediakan 5 cara berbeza untuk menjana wang. Cara yang berbeza dapat dibahagikan kepada dua kategori: Pendapatan awal dan pendapatan jangka panjang. Sebagai pengedar, anda boleh memperoleh pendapatan awal dengan merujuk pesanan runcit (yang memberi anda komisen 20%) dan mendaftarkan ahli dan pengedar baru (yang membayar komisen 20% pada pesanan pertama mereka). Anda boleh menjana pendapatan sisa jangka panjang dengan memperoleh sehingga 5% jumlah dalam 5 peringkat pertama anda. Perlu diingat, kedalaman tahap yang boleh anda perolehi pendapatan selebihnya bergantung pada pangkat anda dalam syarikat. Selain itu, terdapat Kolam Bonus Pembangun Bintang dan Kumpulan Bonus Elite Eksekutif yang boleh anda sertai berdasarkan pangkat dan prestasi anda. Sebagai insentif tambahan, pengedar dapat menjimatkan 20% untuk semua item menu ketika mereka memesan produk secara peribadi. Secara keseluruhan, peluang itu dapat menguntungkan bagi orang yang tepat.